5 ainet mida survepesuriga võiks puhastada

5 ainet mida survepesuriga võiks puhastada

Survepesu on kasulik seade mitmesuguste ainete eemaldamiseks. Survepesurid kasutavad suure võimsusega veepihustit mustuse eemaldamiseks. Kui teie sõiduteed, fassaadid või terrassid on määrdunud professionaalse survepesuteenuse palkamine on ainuke õige lahendus selle eemaldamiseks.

Survepesuga eemaldatavad ained

# 1 Muda

Muda ja sammal on kõige kergem mustus, mida survepesu saab eemaldada. Muda ja sammal on levinud probleem piirkondades, kus on palju vihma, eriti kui teie hoone või kodu asub tee lähedal. Muda võib pritsida konstruktsiooni tellisele või fassaadile või koguneda sõiduteele. Isegi sademete korral jääb mõnikord mustus või muda külge, nii et sellistes olukordades on survepesuteenused teile suureks abiks.

# 2 Hallitus

Üks tüütumaid ja ohtlikumaid mustusi, mis teie kodu sisemusse ja väljapoole ilmuda võib, on hallitus. Hallitus võib tekkida igas soojas ja niiskes keskkonnas ning kahjuks pakuvad kodud soojuse ja niiskuse kombinatsiooni tekkimiseks paremaid tingimusi selle tekkeks. Hallitus on ohtlik aine, mis võib põhjustada potentsiaalselt tõsiseid terviseprobleeme. Oluline on hallitust hoolikalt käsitleda, kui see ilmub teie kodu sise- või välispinnale. Survepesu on suurepärane lahendus teie kodu välispinnale tekkiva hallituse vastu.

# 3 Õli

Kui teie sõiduteel on õlireostus ja olete proovinud kõike, et see eemaldada, võite lihtsalt loobuda selle puhastamisest ja iga kord, kui seda vaatate, ärrituda. Siiski on olemas viis õli eemaldamiseks betoonist ning tänavakividest. Survepesul kasutatakse võimsat veejuga, et lõigata läbi mis tahes kogus tõrksa õli. Igasuguse õlikoguse, mis on jäänud auto rehvidest või auto mootirist, saab eemaldada survepesuriga.

# 4 Rooste

Survepesuga on võimalik eemaldada ka roostet. Metall- või betoonpindadele võib tekkida rooste ja see võib põhjustada teie hoone betooni värvimuutust. Rooste võib põhjustada probleeme ka siis, kui seda koguneb liiga palju, sealhulgas võib põhjustada materjalide lagunemist. Seetõttu on oluline see võimalikult kiiresti eemaldada. Survepesuteenused on kõige tõhusam ja tulemuslikum viis rooste eemaldamiseks.

# 5 – Värve

Aja jooksul värv võib kuluda ja tuhmuda, kuid selle eemaldamine pole kerge. Enne pinna uuesti värvimiseks, vaja eemaldada vana kihti. Õnneks võivad survepesuteenused muuta teie elu palju lihtsamaks, eemaldades värvi. Samamoodi võib survepesu eemaldada grafitit.